Selecteer een pagina

Op de fiets van Oisterwijk naar Tilburg of omgekeerd? Vanaf 7 oktober kun je onderweg zelf dagverse melk kopen bij Tierelier in Heukelom. Verser, beter en lekkerder kan het niet. Doordat de melk lokaal geproduceerd wordt, bespaar je ook nog eens voedselkilometers. Goed voor het milieu.

Contact met het boerenbedrijf
Het is een landelijke tendens om producent en consument steeds dichter bij elkaar te brengen. Daar speelt Tierelier op in. Jan: “We runnen hier een kinderopvang en een melkveebedrijf. Wij zagen in coronatijd steeds meer mensen langs het bedrijf fietsen. En ook even stoppen. De kalfjes die langs het fietspad stonden, genoten van al die aandacht. Voortaan kunnen we bij de koffie in gesprek, bijvoorbeeld over onze bedrijfsvoering.”

Diervriendelijk voor een eerlijke prijs
Zoon Arjan verdiept zich in een innovatief diervriendelijk stalsysteem en verheugt zich erop om op termijn zo’n nieuwe stal te kunnen openen.
Arjan: “We werken dan diervriendelijk voor een eerlijke prijs. Zo versterken we ons bestaansrecht in de toekomst.”
De melktap is dagelijks geopend van 7.15 uur tot 20.00 uur. De melk kost 1,20 euro per liter. Prima betaalbaar. Flessen zelf meenemen of los te koop. Afrekenen kan zowel met pin als contant.